Frederiksstaden ved Amalienborg

Toldbodgade 31 - 1253 København K

I Frederiksstaden der er en afgrænset bydel, rammet ind af Bredgade, Esplanaden, Toldbodgade og Sankt Annæ Plads ligger denne skønne ejendom opført i 1888.

Frederiksstaden, det fineste kvarter i byen blev skabt i ét enevældigt øjeblik: På kun 10 år stod staden færdig, næsten som i dag. Frederik 5. nedlagde grundstenen i 1749 med et eneste ønske; At fejre sig selv og den oldenborgske kongeslægts 300-årige beståen.

Beliggende i Toldbodgade med kik til Amaliehaven ligger ejendommen flot placeret lige overfor Admiral Hotel, der tidligere husede et af de store pakhuse langs havnen.

Ejendommen ene bygning har facade ud til Toldbodgade hvor der er udsigft til havnen. Et stort gulpudset pakhus i det hyggelige gårdmiljø er ejendommens anden bygning.

Ejendommen er opdelt i relativt store lejemål og har for år tilbage gennemgået en omfattende renovering således, at den idag fremstår som en moderne og charmerende kontorejenom.

Ejendommen har et præsentabelt indgangsparti hvor man via en imponerende foryer kan tage elevatoren til ejendommens 5. etager.

Alle lejemål er nyistandsat med rustikke plankegulve, edb-kabling, moderne køkkener mv.

Denne ejendom henvender sig til virksomheder der ønsker en præsentabel adresse mdit i Frederiksstaden i en ejendom der udstråler stil og charme. Eksempelvis til ambassader, advokater, IT virksomheder, reklamebureauer mv.